Predlagam, da (se) na Turistici...

vzpostavi sistem/pravilo, v kolikšnem času se morajo profesorji odzvati na e-sporočilo

Na pedagoškem sestanku smo obravnavali možnost, da je v vrsti pred poslanim in še neodgovorjenim sporočilom študenta npr. 100 sporočil drugih študentov. Smiselno bi bilo vzpostaviti sistem, v katerem bi študent izvedel, koliko drugih pred njim tudi čaka na pomoč preko el. pošte, s čimer bi mu bilo jasno, da razlog za neodzivnost ni profesorjeva lenoba itd. ampak preobremenjenost.

200 votes
Vote 0 votes Vote Vote
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    I agree to the terms of service

You'll receive a confirmation email with a link to create a password (optional).

Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    dejan.krizajAdmindejan.krizaj (Admin, UP FTŠ Turistica ) shared this idea  ·   ·  Admin →
    started  ·  dejan.krizajAdmindejan.krizaj (Admin, UP FTŠ Turistica ) responded  · 

“Pred kratkim je prodekanja za študijske zadeve opomnila vse visokošolske učitelje in sodelavce na odzivnost po elektronski pošti zaradi zagotavljanja nemotenega pretoka informacij in kakovosti komunikacije s študenti. Na spletnih straneh je poleg kontakta in elektroske pošte dodana tudi telefonska številka učitelja, na katero je med govorilnimi urami doseglijiv. Priporočamo, da se ob naslednjem konkretnem primeru, če ne dobite odgovora v enem tednu, obrnete direktno na svojega tutorja ali prodekanjo za študentske zadeve, doc. dr. Ksenijo Vodeb.”

Uradni odgovor, spreje na kolegiju UP FTŠ Turistice

1 comment

Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      I agree to the terms of service

You'll receive a confirmation email with a link to create a password (optional).

Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • roserose commented  · 

Tudi jaz mislim, da bi bilo potrebno na tem področju urediti stvari. Osebno sem v fazi pisanja diplomske naloge in menim, da je hitra odzivnost profesorjev oz. mentojrev zelo pomembna. Dispozicijo sem v predogled poslala mentorju že na začetku novembra, ter jo vmes še enkrat preposlala, saj ni bilo odgovora. Še zmeraj čakam na odgovor, da bom lahko nadaljevala s pisanjem.

Knowledge Base and Helpdesk